راه های ارتباطی :۲۲۲۶۹۴۰۱-021 ۲۲۲۶۹۴۰۲-021 ۲۲۲۶۹۴۰۴-021

ایمیل :

info@geotechpars.com

آدرس :

تهران، خیابان دستگردی، روبروی خیابان عمرانی، پلاک ۱۴۸، طبقه ۳، واحد ۳

0

سبد خرید

    اختلاط عمیق خاک (DSM)

    اختلاط عمیق خاک

    نمونه پروژه ها

    روش اختلاط عمیق خاک (DSM) چیست ؟

    عبارت اختلاط عمیق خاک (DSM) به روشی اطلاق می‌گردد که در آن مواد پایدارکننده‌ای نظیر سیمان یا آهک با استفاده از یک حفار با محور توخالی بصورت مکانیکی با خاک مخلوط می‌شود.

    فرآیند این روش موجب تولید ستون نسبتا یکنواختی ( با پهنای ثابت) از خاک و ماده افزودنی می‌گردد.در این روش که توسط مجموعه ژئوپارس اجرا می گردد، با همپوشانی ستون‌ها قبل از گیرش کامل، شمع های خاک وسیمانی پیوسته‌ای زیر سطح زمین قابل احداث می‌باشند. در استفاده از این روش، زمين در شرايط درجــا اصلاح مي شود، مشخصات ژئوتکنيکي آن به سطح قابل قبول رسانده مي شود و اين زمين اصلاح شده بخشي از سیستم خاک سازه مي گردد. کنترل و تاييد کيفي کار نيز در این روش مقدور است. مقاومت خاک مخلوط بدست آمده تابع عواملی نظیر نوع ماده افزودنی، نوع خاک و روش اجرا می‌باشد.

    هدف از روش اختلاط عمیق خاک چیست ؟

    هدف از اختلاط عمیق خاک (DSM) دست يابي به پارامترهاي ژئوتکنيکي اصلاح شده از قبيل مقاومت فشاري، مقاومت برشي و نفوذپذيري است. از سیستم اختلاط عمیق خاک و ستون های ایجاد شده به این روش به عنوان پرده آب بند نیز استفاده می شود. همچنین در زمينه هاي زيست محيطي نيز به منظور محدود کردن يا ثابت نمودن مواد شيميايي مضر در خاک به کار می رود.

    روش اختلاط عمیق خاک  را می­توان بر اساس روش اختلاط به دو روش طبقه بندی کرد:

    1- روش مرطوب

    2- روش خشک

    در روش مرطوب، خاک را با دوغابی که شامل ماده چسبنده است، مخلوط می کنند، در حالی که در روش خشک، خاک را با مصالح چسبنده خشک مخلوط می کنند. روش تر برای خاک های نرم، سیلت ها و ماسه های ریزدانه با رطوبت کمتر مناسب تر است، در حالی که روش خشک برای خاک های نرم با رطوبت بسیار بالا، بیش از 60 درصد مناسب تر است.

    روش بهسازی اختلاط عمیق خاک (DSM) شامل دو مرحله اصلی زیر است:

    • (1) طراحی تثبیت کننده: طراحی تثبیت کننده شامل (الف) انتخاب نوع مصالح چسبنده و درصد بهینه مصالح چسبنده و (ب) تعیین نسبت بهینه آب به مصالح چسبنده برای حداکثر عملکرد ستون اختلاط عمیق خاک (DSM) ؛ 
    •  
    • (2) طراحی هندسی: تعیین پارامترهای هندسی مانند طول، قطر و فاصله بین ستون های اختلاط عمیق خاک (DSM). متداول ترین انواع بایندر مورد استفاده در این روش  سیمان و آهک هستند.
    مجموعه ژئوپارس با در اختیار داشتن ماشین آلات و تکنولوژی های روز دنیا و نیز داشتن تجربه و دانش روز جهت ارائه روش های نوین بهسازی خاک و پایدارسازی گود با استفاده از روش های جت گروتینگ،اختلاط عمیق خاک،میکروپایل،تاپ دان بتنی و فولادی،نیلینگ و انکراژ،مهار متقابل و سازه نگهبان خرپایی آماده ارائه خدمت به کارفرمایان محترم می باشد.

    موقعیت مکانی

    ارتباط با ما
    تهران، خیابان دستگردی، روبروی خیابان عمرانی، پلاک 148، طبقه 3، واحد 3
    info@geotechpars.com
    021-22269401
    021-22269402
    021-22269404
    ساعت کاری: از شنبه تا چهارشنبه : 8:00 الی 17:00

    پنج شنبه : 8:00 الی 14:00

    • راه های ارتباطی با ما
      آماده پاسخگویی به شما هستیم
    • ارسال ایمیل

      ارسال ایمیل برای ما

      پیام خود را ارسال بفرمایید



      • واتس اپ

        ارسال پیام برای ما